Црно бијели фаворити у Купу

09.02.2021. - Кошарка

Црвена звезда хендикепирена одсуством бројних играча, Партизан уздрман лошим резултатима, али бар комплетан у походу на трофеја Купа Радивоја Кораћа. Мада с обзиром на проблеме вечитих, овог пута из једначине не би требало избацити ни остале учеснике, посебно не Мегу.

Како било, Партизан на завршни турнир у Новом Саду путује без Ђорђија Јовановића и Алексеја Николића, који су очекивано “жртвовани” због правила о броју странаца у екипи, те повређеног Луке Тарлаћа. Јасно је ипак да се то неће одразити на игру тима, јер поменута тројица нису ни имали битније улоге ове сезоне.

Тако ће у Нови Сад путовати истих оних 12 који су одиграли и последњи меч у Јадранској лиги уз додатак двојице младих играча: Михаила Петровића (2003. годиште, 186 центиметара, бек) и Видана Дроњка (2003. годиште, 198 центиметара, крило).

Комплетан списак црно-белих зато ће изгледати овако: Ерик Мика, Видан Дроњак, Раде Загорац, Маркус Пејџ, Немања Дангубић, Огњен Јарамаз, Новица Величковић, Џош Перкинс, Никола Јаковић, Никола Радовановић, Рашон Томас, Урош Трифуновић, Вилијам Мозли.Подсетимо, Партизан у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа игра са Борцем (четвртак, 19.00), а већ у полуфиналу би, ако не буде изненађења, могао и на Црвену звезду.

Коментари
Издвајамо