Братунац десеткован у Требињу

19.03.2021. - Кошарка

У оквиру 22. кола Лиге БиХ, Братунац ће сутра од 17х играти против Леотара у Требињу. Огњен Радић, тренер гостујућег тима, говорио је овом дуелу за МеридианСпортБХ.

Братунчани су и математички обезбједили опстанак што им је пред почетак сезоне био примарни циљ, а сусрет у Требињу ће због повреда пропустити три стандардна првотимца, Марко Рикало, Дејан Ћуп и Александар Живојин Даниловић, па ће то бити савршена прилика да минутажу добију млади играчи.

“Сигурно да ћемо бити жестоко хендикепирани неиграњем три играча из стартне поставе, али са друге стране, немамо императив резултата јер смо и математички обезбиједили опстанак у друштву најбољих. Имамо талентоване младе играче, за које су заинтересовани клубови попут Игокее и Партизана, тако да ће они добити прилику да заиграју неки минут. Својим радом су се и наметнули, ту мислим на Милошевића, Шаренца Лукића и Илића” – рекао је Радић, па се окренуо наредном противнику:

“Леотар је изузетно квалитетна екипа, добили смо их два пута ове године, пробаћемо и сутра пружити максимум са овим младим играчима, па ћемо видети за шта ће то бити довољно”.

Братунац је у Лиги БиХ тренутно на омјеру од осам побједа и 11 пораза.

Коментари
Издвајамо