Бомба у АБА лиги-Ивановић у Црвеној звезди

Аутор: Моцартспорт Фото: скриншот
18.06.2021. - Кошарка

Трансфер експлозија на Јадрану! Како незванично сазнаје Моззарт Спорт, дугогодишњи првотимац подгоричке Будућности Никола Ивановић пред потписом је за Црвену звезду. Ивановић на Мали Калемегдан стиже као слободан играч, након што му је истекао уговор са шампионом Црне Горе.

Репрезентативац Црне Горе био је један од најистакнутијих играча Будућности у протекле четири године. То му је био други мандат у екипи из Подгорице, пошто је претходно такође провео четири сезоне у Морачи, између 2011. и 2015. године. Професионалну каријеру је започео у Морнару 2010. године, али се убрзо вратио у свој родни град и показао огроман квалитет. Између два боравка у Будућности носио је дресове Меге, АЕК-а и Орландине.

Прошле сезоне у АБА лиги б је просечно постизао 12,9 поена, 4,9 асистенција и 2,8 скокова. Ипак, његова важност за екипу се није толико огледала кроз статистику, већ чињеницу да се никада није либио да преузме одговорност у кључним тренуцима, поседује изузетан карактер, па стога нема ни сумње да ће представљати драгоцено појачање за српског и регионалног шампиона.

Коментари
Издвајамо