Бадалона (ни)је императив

Аутор: Спортски журнал
31.01.2022. - Кошарка

Све и да озбиљни господин из обезбеђења „Пионира“ није дошао и замолио црно-беле да напусте терен култне дворане, јер је припрема дворане за меч Црвене звезде и Морнара морала да почне, јучерашњи тренинг Партизана НИС не би могао да потраје колико трају неки други. Овог пута није било времена ни за дуеле „један на један“, такмичења у шутирању са преко пола терена, чак ни за испуњавање индивидуалних форми.

Јер… Црно-беле је чекао лет за Барселону. Ка аеродрому су кренули право са тренинга, полетели у 17 часова.

И, више је разлога зашто су тако необично рано отишли на гостовање. Али – како је рекао Жељко Обрадовић – у сваком случају је добро што је његов тим већ јуче кренуо пут Бадалоне.

– Хувентуд је клуб у коме сам радио. Изашли су нам у сусрет, дали су нам добре термине. Тако да са овим тренингом у недељу и два тренинга која ћемо урадити тамо, очекујем да можемо да подигнемо ниво игре колико је потребно да макар будемо конкурентни Хувентуду у тој утакмици – објаснио је тренер црно-белих.

О наредном ривалу Партизана није потребно претерано трошити речи. Два тима су већ одиграла један спектакуларан меч, који је решен поготком Кевина Пантера у самом финишу. Од самог почетка су конкуренти за прво место у групи… Осим тога, статистика каже да је тим из Бадалоне најбољи тим Еврокупа до сада.

Обрадовић додаје…

– То је довољна чињеница да знамо шта нас очекује у Бадалони.

Коментари
Издвајамо