Алексић:На Пецару да дамо свој максимум

23.12.2021. - Кошарка

Кошаркаши Леотара вечерас се у Широком бријегу састају са домаћом екипом у оквиру посљедње утакмице Лиге БиХ у кошарци.

Свјесни квалитета противника, “плави” у последњи меч ове године улазе спремни и у добром ритму, а Владимир Алексић, говорећи за портал Јадран Требиње,  обећава добру утакмицу.

-„Широки“ је спој младости и искуства, састављен од добрих појединаца, добро попуњени на свим позицијама. Тим који је пројектован да буде у самом врху АБА 2 лиге. Имали смо времена да се добро спремимо за Широки. Кроз првенство смо показали да  добро играмо у гостима и да можемо да играмо са свима. Идемо на Пецару дати свој максимум и одиграти добру утакмицу – каже један од кључних играча у редовима Требињаца.

На крају 2021. године екипа Марка Ичелића је у добром расположењу и што је најважније у пуном саставу. Играчи су спремни и растерећени од повреда. Задовољни досадашњим резултатима, уздају се и у младе наде Требињске кошарке који се такмиче у другој лиги РС.

-Сви смо задовољни када се побјеђује и када клуб остварује добре резултате. Мислим да клуб из сезоне у сезону напредује и да смо задње двије године били успјешни учесници лиге 6, надам се да ће тако да буде и ове сезоне. Добро је што је клуб направио други тим од младих и перспективних момака, сигурно да ће им то пуно значити да што бољи и спремнији додју у први тим- закључује Алексић који је поникао у “Леотару”.

Свим љубитељима кошарке Алексић је честитао новогодишње и Божићне празнике са жељом да их у здрављу и весељу прославе са својим породицама.

Утакмица ХКК ”Широки” – КК “Леотар” игра се вечерас са почетком у 18 часова.

Коментари
Издвајамо