Албијанић: „Имамо тим за Борац“

18.11.2022. - Кошарка

Један од кошаркаша који је носио дресове оба вечерашња ривала, и Леотара и Борца,  је центар Требињаца Драшко Албијанић који ће са саиграчима покушати да вечерас нанесе први пораз Бањалучанима.

– Борац је одлично кренуо у нови шампионат, имају све побједе и сигурно са пуно самопоуздање долазе у Требиње. Играју сјајно у оба такмичења, а ми морамо да наметнемо стил игре који нама одговара. Они су млада , физички јака екипа која воли брзу транзициону игру и настојаћемо да их зауставимо. Сигурно је да имамо тим који може да им се супростави и наравно да желимо побједу на свом терену- истакао је центар Драшко Албијанић.

Кошаркаш Леотара је током каријере носио и дрес бањалучког тима.

– Носим одличне успомене из те полусезоне. Успјели смо да се пласирамо у полуфинале плеј офа- гдје смо заустављени од Игокее. Заиста доста лијепих успомена носим из Бањалуке- присјетио се Албијанић. Центар се практично вратио у свој клуб јер је у Леотару кошаркашки стасао.

– Управо тако овдје сам почео праву каријеру и драго ми је што сам опет у Требињу. Окосницу тима чине домаћи играчи који су већ ту на окупу а довели су и неколико младих кошаркаша. Сигурно је да нам на старту треба времена да све то уклопимо и вјерујем да можемо играти пуно боље него у овим уводним мечевима- завршио је Албијанић.

Меч се игра у 19 часова.

Коментари
Издвајамо