Добро дошли шампиони….. по други пут

26.05.2022. - Кошарка

 

Задовољство нам је да можемо да Вас обавјестимо да ћемо и ове године, ми из Херцегспорта, у којој је потписник ових редова, убједљиво најстарији члан, припремити турнир на радост најмлађих љубитеља кошарке.

Наравно, ријеч је о турниру 3×3 Трофеј Зелени који се игра у Знак сјећања на професора физичког васпитања Драгана Зеленовића који је постао синоним за многе сјајне ствари везане за школски, али и спорт уопште.

И ове године своје знање и умјеће показаће млади и најмлађи кошаркаши.

У „старијој“ групи наступају кошаркаши 2008. годиште.

У „млађој“ мали мајстори баскета годиште 2009. и млађи.

Важно је подвући да ће на турниру један кошаркаш моћи да наступа само у једној конкуренцији. Дакле играч 2009. годиште може да игра само за то годиште, или може за 2008. али не и за 2009.

Турнир се игра на кошаркашким теренима Основне школе Вук Караџић а пријавјивање иде попуњавањем упитника на сљедећем линку…

https://docs.google.com/forms/d/1uU_CEVw5lvgI3ecArq2mayF2M-hgawTFeXMawT12mp8/edit 

 

Све се одиграва у недељу 5.јуна са почетком у 14 часова. Екипе се могу пријавити до суботе, све пише у пријавном листу, а жријеб је у недељу.

Зависно од броја екипа направићемо систем такмичења.

И да…

Код нас нема котизације за учешће…

Код нас нема оптерећења побједом….

Код нас нема везе и штеле…

Код нас нема политике нити ће је икада бити..

Али код нас има кошева, асистенција, скокова, радости, среће, задовољства и много осмјеха…

Турнир су, за сада, подржали Град Требиње и Градоначелник господин Мирко Ћурић, , 3×3 Требиње и Никола Топаловић, Основна школа Вук Караџић, наши драги Поличани, Српски омладински клуб Божури Мостар (Сара нам је обећала довести и једну екипу наших малишана повратника у долину Неретве), Територијална ватрогасна јединица Требиње, Спортско друштво Леотар, Јавна установа Требињеспорт (бројни требињски клубови су рекли ако шта треба ту смо ), Термомонт Требиње, увијек провјерени пријатељ требињског спорта ГАГА ИГЊАТИЋ и ресторан Дријен…Кошаркашки тренер Мирко Ковачевић је задужен за најатрактивнију дисциплину ПОЛИГОН СПРЕТНОСТИ, Маја Тодић екс Вукомановић новинарка СПОРТКЛУБА је обезбједила плакете за побједника Полигона спретности, …. и добри људи који нису жељели да се именују али ми знамо ко су…

И наравно, наша екипа из херцегспорта…. Васке, Јоја, Даја, Драган, Мрки, Цвија ….

И сви ви који сте нам коментарима и са двије ријечи након прошлогодишњег турнира а гласиле су „свака част“ рекли да смо урадили добар посао….

Да нисмо заборавили нашег Зеленог…

И нећемо….

Дакле добро нам дошли.

 

 

 

 

 

Коментари
Издвајамо