Звездин караван по Српској и Србији

29.06.2021. - Фудбал

Караван ФК „Црвена звезда“ кроз Републику Српску и Србију почео је данас из Дучићеве улице. Више од четири часа црвено-бијели навијачи и заинтересовани посјетиоци фотографисали су се са пехарима Лиге шампиона, Супер лиге и Купа Србије, а клуб из Београда добио је преко 100 нових чланова.

Предсједник удружења навијача Црвена звезде у Требињу Бранислав Рупар нагласио је да је њиховом удружењу част што караван креће из најјужнијег града Републике Српске. “

„На томе смо захвални клубу. Клуб је препознао наш одзив што се тиче одлазака на утакмице, чланством нас Требињаца и одлучили су да караван крене одавде. Караван је замишљен као дружење навијача. Људи се фотографишу са пехарима, слушамо и пјевамо звездине пјесме и показујемо нашу љубав према црвено-бијелој боји“, истакао је Рупар.

Један од најстаријих чланова Делија у граду подно Леотара је Миленко Рупар, који је 1937. годиште (Браниславов отац) који каже да воли Звезду од своје младости.

„Жестоки сам звездаш и пратим ТВ Звезда нон-стоп. Гледам своју омиљену телевизију и желим да знам сваки детаљ везан за моју љубав. Пратио сам Звезду широм бивше Југославије и километри за мене нису никад представљали проблем“, категоричан је старији Рупар.

На крају су навијачи Црвене звезде направили бакљаду. Сутра караван наставља за Вишеград.

 

Коментари
Издвајамо