Звезда завршила припреме на Кипру

Аутор: mozzartsport
17.01.2021. - Фудбал

Фудбалери Црвене звезде су завршили први део припрема у Пафосу. Тренер црвено-белих Дејан Станковић искористио је седам дана рада на Рајском острву како би подигао ниво физичке спреме играча. Такође, радило се и на тактици, али оно главно следи током боравка на турској обали.

Црвено-бели су одрадили 11 тренинга на Пафосу. Било је и жестоких секвенци као у суботу када су се истрчавале деонице. Данас је на програму био рад нешто слабијег интензитета. О томе је било речи на званичном клупском сајту.

Ако је веровати људима из маркетинг тима Црвене звезде, навијачи имају разлога за задовољство.

“Додатно се уигравају фудбалери Црвене звезде, оно што смо могли да видимо наговештава да ће игра нашег тима бити течна, да ће прекиди и даље бити Звездино сјајно оружје и да ћемо моћи да се радујемо головима из ових ситуација. Тако је завршен последњи и тренинг на Кипру. Имаће црвено-бели прилику мало да се одморе, с обзиром да знамо да је иза њих тежак тест издржљивости који су јуче одрадили, као и готово два тренинга сваког дана упућује да су тај одмор и више него заслужили.У поподневним часовима нашу екипу очекује повратак у Београд, где ће имати два слободна дана, а затим 20. јануара путују у Турску где ће одрадити други део зимских припрема”, пише на сајту црвено-белих.

 

Коментари
Издвајамо