Жал остао-исход најреалнији

25.08.2021. - Фудбал

Разлоге за задовољство и за незадовољство могу да имају тренери и једне и друге екипе, Бранислав Крунић  и Денис Ћорић али чињеница је да је исход од 2:2 најреалнији резултат.

Тренер Посушја Денис Ћорић након утакмице против Леотара истакао је да може бити задовољан бодом, али да остаје жал за сва три.

“Имали смо одличну ситуацију у првом полувремену, предност од два гола и могли смо постићи још неки погодак. На полувремену сам указао момцима да морамо бити концентрисани, нарочито код прекида и ево, нисмо ни изашли из свлачионице, корнер и несхватљиво да њихов највећи играч остане сам на другој стативи и дадне крила Леотару. Други гол је дошао из наше грешке, али кад све сагледати ми смо били бољи у првом полувремену, Леотар у другом и резултат је реалан” – рекао је Денис Ћорић .

Крунић са друге стране је помијешаних осјећања.

“Тешко је рећи да ли смо задовољни, послије првог полувремена и 0:2 против конкурента у борби за опстанак, не понижавајући било кога, мислим да смо ми те екипе које се требамо борити за опстанак. Утакмица је пружила сву драж утакмице која носи тај терет, драж борбе. Нисмо ушли у утакмицу како треба, нисмо погодили са играчима који требају почети. Нисмо били на нивоу на којем би могли парирати противнику, наравно да је то резултат дешавања у протеклих седам дана. Измјене које сам извршио на полувремену нису биле из тактичких разлога, већ се видјело да та два играча не могу да трче у првом полувремену. То је био наш највећи проблем, једноставно противник је то знао искористити. Изгледало је то по њих добро и квалитетно, али смо примили два наивна поготка из нашег посједа. На полувремену смо покушали да се договоримо да се вратимо у утакмицу, момци су изашли и одмах дали два гола и могу да им честитам како су одиграли. Противник је касније успио да спусти ритам лежањем на терену. То је њихово право у сваком случају, а кад се све сабере резултат је можда најреалнији и најправеднији., каже тренер Леотара Бранислав Крунић.

Коментари
Издвајамо