Вукановић:Не боли пораз, боли однос судија и делегата

Аутор: СПОРТДЦ
22.02.2021. - Фудбал

Футсалери „Гласинца“ побиједили су у склопу 12. кола Прве лиге Републике Српске – група Исток лидера на првенственој табели, екипу Клуба малог фудбала „Леотар“ из Требиња, резултатом 6:3 и са нова три бода Сокочани су остали у трци за пласман у плеј-оф завршницу шампионата.

Тренер  „Гласинца“ Предраг Добриловић истиче да је меч против Леотара био тежак али да је задовољан наступом својих играча и оствареним резултатом.

„Екипа Леотара пред овај сусрет важила је за благог фаворита али ми смо, још једном, показали карактер и да нас овакве утакмице посебно мотивишу. Усљед важности меча, скратили смо ростер и минутажу појединим играчима и резултат није изостао. До краја првенства имамо још два сусрета против градских ривала. Сљедећег викенда играмо против КМФ „Јахорина“ на Палама, а затим нам долази састав Танга из Источног Сарајева. Циљ нам је да освојимо максималних шест бодова у поменутим утакмицама“ рекао је Добриловић.

Гости из Требиња најавили су жалбу Фудбалском савезу Републике Српске против службених лица на утакмици  и сматрају да су незаслужемо поражени.

„Ми смо обезбиједили прво мјесто прије овог меча и данас смо пружили прилику играчима који нису имали значајнију минутажу током сезоне. Поражени смо због неких материјалних правила и поднијећемо жалбу како би скренули пажњу да се такве ствари не понављају на прволигашким теренима. Нама резултат није битан него однос судија и делегата“ казао је незадовољан тренер Леотара Митар Вукановић.

 

Коментари
Издвајамо