ВУКАНОВИЋ – ПЕНАЛ МАЈСТОР

07.10.2020. - Фудбал

По изузетно тешком терену и са подмлађеним саставом, екипа „Леотара“ је изборила пласман у четвртфинале Фудбалског купа РС након што је данас у Приједору, након бољег извођења казнених удараца елиминисала домаћи „Рудар“.

У регуларном току утакмица је завршена неријешеним резултатом 0:0 а након извођења казнених удараца било је 4:2.

У пенал серији нарочито се истакао голман Мићо Вукановић који је одбранио два казнена ударца фудбалерима „Рудара“, Сајаку и Ковачевићу. Са „бијеле тачке“ сва четири фудбалера „Леотара“ били су сигурни-Медан, Ђурић, Секуловић и Атељевић.

Голове за „Рудар“, који је такође играо ослабљен,  су постигли Мармат и растока.

„Веома сам задовољан и игром и залагањем мојих играча. Данас су добили шансу они који мање играју у шампионату и улазе са клупе и односом према игри су показали да се на њих мора најозбиљније рачунати. Играли смо, чврсто, сигурно и контролисали игру. Пенал је лутрија, свакако, али срећа прати храбре и оне који се боре. И заслужили смо овај пласман“, каже за Херцегспорт.цом, Шеф стручног штаба „Леотара“ Олег Ћурић.

Он је свјестан да је пред лидером на табели у Првој лиги РС много нових изазова. „Идемо корак по корак. „РУдар“ је архивиран а сву пажњу посвећујемо наредној утакмици са екипом „Сутјеске“ у Фочи. Ту ће нам бити итекако тешко, али вјерујем у ове момке“ истиче Ћурић.

У овој утакмици за екипу „Леотара“ су наступили:

Вукановић,Милић, Полић (Скулић), Паранос, Шиповац (Реповић), Ћутахија (Медан), Ђурић, Бегенишић (Копривица), Стајић (Аћимовић), Атељевић, Секуловић.

Коментари
Издвајамо