Влаховић најтраженији нападач у Европи

15.12.2021. - Фудбал

Један од најбољих српских нападача Душан Влаховић наставио је да решета мреже у Италији и на прагу је рекорда који држи Кристијано Роналдо. Међутим, осим због голова, он је у центру пажње и због свог трансфера.

Претходне недеље, последња „жртва“ била је екипа Салернитане када је Србин постигао два поготка, оборио још један рекорд и зарадио похвале чак и великог Габријела Батистуте.

Међутим, сви се питају где ће Душан наставити каријеру. Нема сумње да је тренутно најтраженији нападач у Европи, а многи великани га желе у својим редовима. Али…

Фиорентина тражи много новца за њега, а у клубу раде све да га задрже бар још једну сезону и то је званично и потврдио и извршни директор „виоле“ Џо Бароне. Он је у интервјуу за „Републику“ нагласио да је више пута подизао понуду за Влаховића и нудио му највећи уговор у историји Фиорентине.

– Нудили смо Влаховићу највећи уговор у историји Фиорентине више пута. Душан и његов агент су нам јасно дали до знања да не желе то да прихвате. Наша понуда је и даље на столу – рекао је Бароне.

Трансфер сага око Душана Влаховића као да ће дуго трајати, а неки од великих клубова желе Србина већ у јануару, иако га по свему судећи „виола“ неће продати. Како истиче Бароне, још се не одустаје од продужетка сарадње, која је за сада орочена до лета 2023. године.

Порука партнера

20.30 Аугзбург – Лајпциг

Чудан је Аугзбург који је победио Бајерн и у Келну, али је на свом терену изгубио од Бохума?! Госте је успешно почео да предводи нови тренер Тедеско и јасно је да ће појурити три бода без обзира на велики број недовољно спремних фудбалера. Лајпциг има ростер на коме сви могу да му позавиде, тако да неће бити тешко склопити тим способан да победи.

 

Коментари
Издвајамо