Вирус оборио Леотар

21.08.2021. - Фудбал

Тренер екипе Леотара Бранислав Крунић рекао је да не памти да се некад слична ситуација догодила у неком клубу, као што је тренутно код Требињаца.

Огроман број играча је заражен стомачним вирусом и тако је недавно на тренингу било само пет фудбалера, те је због тога и одложен меч са Посушјем.

“Не памтим да се оваква ситуација икада десила у неком клубу, да од 27-28 фудбалера са којима располажемо, ја могу да рачунам на свега пет њих. У питању је веома озбиљна ситуација и због тога не планирамо тренинге прије недјеље и тада ћемо тек видјети ко ће нам се одазвати. Чуо сам се са играчима, сви се осјећају боље, али далеко од тога да су способни за тренирање, а камоли играње утакмица. Сви су исрпљени, дехидрирали, неки још увијек под температуром” – изјавио је Крунић и додаје:

“У понедјељак су заказани контролни прегледи у Општој болници, па ћемо видјети какве су препоруке љекара по питању излагања оптерећењима. Искрено, у овом тренутку најмање размишљам о фудбалу. Само желим да се играчи што прије опораве, јер су неки од њих били у заиста озбиљном здравственом стању“.

Из клуба се надају да ће ситуација са здравственим стањем играча ускоро бити боља.

Коментари
Издвајамо