Везњак донио побједу

20.05.2021. - Фудбал

Аргентински и свјетски спортски портали пишу о сензационалној побједи Фудбалског клуба „Ривер Плејт“ у јужноамеричком Kупа либертадорес, која је остварена тако што је везни играч бриљирао на позицији голмана.
Фудбалери аргентинског „Ривер Плејта“ суочили су се са невиђеним потешкоћама пред меч групне фазе Kупа либертадорес, али су успјели да дођу до побједе упркос томе што су им сви голмани били заражени вирусом корона.

„Ривер“ је у петом колу Групе Д Kупа либертадорес угостио и побиједио колумбијски „Санта Фе“ са 2:1.

Тренер Марсело Гаљардо на располагању је имао укупно 11 играча пошто је њих 20 било позитивно на вирус.

Да ситуација буде гора, међу зараженима су била сва четири голмана, па је међу стативама „Ривера“ стајао фудбалер средине терена Енцо Перес.

Већина кладионица је након објављивања ове информације одмах реаговала и избацила утакмицу „Ривера“ и „Санта Феа“ из понуде, док је један дио смањио квоту на побједу „Ривера“ на 7,00, док су квоте на побједу колумбијске екипе биле јаке 1,30.

​И док су кладионичари уплаћивали велике своте на побједу гостију, играчи „Ривера“ су у првих шест минута дали два гола.

Енцо Перес, играч који је глумио голмана, бриљирао је на терену, примио је само један гол и успио да сачува побједу екипе.

 

Коментари
Издвајамо