Вележ седмицом испратио Власеницу

23.05.2022. - Фудбал

Фудбалери Вележа остварили су другу најубједљивију побједу ове сезоне. У 28. колу Друге лиге РС – Исток невесињска екипа је поразила Власеницу резултатом 7:1 и вратила се на треће мјесто првенствене табеле.

Катастрофа гостију наговијештена је послије само двадесетак минута игре. Голман Честић је два пута недозвољено зауставио Драшковића у продору зарадивши два жута картона, а самим тим и искључење. Са бијеле тачке прецизни су били Петковић и Продановић што је уз рани гол Реповића Невесињцима донијело убједљиво вођство од 3:0. Услиједио је потом еврогол Горана Продановића из слободњака са дистанце од близу тридесет метара. Гости су успјели да смање на 4:1 преко Рељића, а у финишу првог полувремена судија Бокић је и трећу пут досудио једанаестерац након играња руком једног играча Власенице. Прилику да се упише у стријелце добио је голман Зуровац, али је његов ударац зауставио резервни чувар мреже гостију Топаловић.

У наставку сусрета Вележ је постигао још три гола и пропустио низ прилика. Након 8:0 против Милића данашњи тријумф је други најубједљивији ове сезоне.

Невесињце у наредну сриједу очекује заостала утакмица против Губера, а потом још један домаћински сусрет са Јединством из Бродца.

Коментари
Издвајамо