,,Вележ“ побједник невесињског фудбалског турнира

10.08.2021. - Фудбал

Фудбалери Вележа побједници су фудбалског турнира који је одигран у оквиру 146. Невесињске олимпијаде. Побједнички пехар у руке капитена Милоша Зуровца уручио је спортски директор невесињског клуба Томислав Стајић. Друго мјесто припало је требињском Леотару, а треће НК Крушево.

Утакмице у игране по 45 минута и поред ревијалног карактера турнира фудбалери су озбиЉно приступили игри. Вележ је у првом сусрету савладао Крушево 3:2. Невесињци су одиграли фуриозних тридесетак минута, повели са 3:0, али када су у игру ушли резервисти гости су успјели да ублаже пораз. У другој утакмици Леотар је глатко поразио члана Кантоналне лиге Федерације БиХ резултатом 3:0.

Сусрет невесињске и требињске екипе одлучио је Драшковић у првој фази утакмице. Вележ је до краја успио да се одбрани и понесе титулу побједника Олимпијског турнира.

Састав Вележа: Зуровац, Гутић, Вучетић, Петковић, Пантић, ШиЉеговић, Г. Продановић, С. Продановић, Драшковић, АнтеЉ, Шаренац. Играли су још: Иванишевић, Реповић, Вујичић, Реповић, Андријашевић, Л. Радојичић, П. Радојичић, Вукосав. Тренер: Мијат МишеЉић.

Коментари
Издвајамо