Успјешна година Леостарса

24.12.2020. - Фудбал

 

У години коју је обиљежила корона, и када су спортске активности сведене на минимум, у Фудбалском клубу Леостарс ипак имају разлога за задовољство.

Као једну од свакако најзначајнијих активности у овом младом спортском колективу наводе одлазак младих фудбалера на традиционалну  манифестацију “Црно бели дан” коју је организовао  ФК “Партизан”. Своје знање и умјеће показали су и млади херцеговци,  четири мала фудбалера из ФК “ЛеоСтарс” и два из ФК “Херцеговац” из Билеће.

„Наше трајно опредјељење је марљив рад са свим селекцијама а у циљу побољшања рада, од ове године прикључили смо и двојицу нових тренера. Полако заокружујемо ту радну цјелину и жељно очекујемо годину без короне“, каже нам први човјек Леостарса Игор Јоксимовић који је прије извјесног времена добио тренерску „А“ лиценцу.

На припремама Партизана били су, за 2008. годиште Павле Љубенко, Арсеније Милићевић и Игор Спаић, као и Андрија Мучибабић и Аљоша Секуловић за 2012. годиште, док су мали Билећани Алекса Денда и Александар Вујовић били у конкуренцији 2008. годиште.

Задовољство нам је свакако што су Павле Љубенко, Марко Барзут и Матија Дурсун били на припремама талентованих дјечака из јућног дијела РС и прошли селекционе тренинге. Поред тога наше млађе селекције су биле веома успјешне, млађи пионири су први у својој групи групе Југ-Херцеговина, пионири су нешто слабији, заузимају четврто мјесто док су кадети на петом мјесту“, истиче Јоксимовић.

Иако је зимска пауза у леостарсу не одмарају, тренирају у Спортској дворани Олимп у Граду сунца и жељно чекају нове дуеле. Наравно без короне.

Коментари
Издвајамо