Трка је готова

Аутор: Агенције Фото: старспорт
07.04.2021. - Фудбал

Црвена звезда је савладала Партизан са 1:0 у 164. „вечитом“ дербију.

Гол за победу постигао је Мирко Иванић.

„Годину дана јако рада, одрицања, жртвовања, поштеног односа. Момци су то заслужили. Мени је срце пуно када их видим као групу. Они су душа и злато Црвене звезде. Хвала им на ових годину дана. Хвала Терзићу, Мркели, Џајићу, Този.. Да, порастао сам као тренер. Драго ми је што смо добили овај дерби. Ја сам овим играчима могу где хоћу“, започиње Станковић и наставља:

„Није стављена тачка на титулу, после ове утакмице остаје да се овери брејк. Идемо у Ивањицу против Јавора. Док не буде математички није готово. Дванаест бодова јесте много, али не желим да спустимо гард и да се не дај боже брукамо негде“.

Шта је пресудило на дербију?

„Имате ви стручњаке што много боље знају фудбал него ја. Читао сам у последње време, али нема везе. Знам шта сам и како извео и како сам водио друго полувреме“, закључио је Станковић.

Фудбалери Партизана изгубили су 164. „вечити“ дерби, а тренер Александар Станојевић је кратко прокоментарисао дешавања на стадиону „Рајко Митић“. „Шта да кажем, нисмо задовољни. У првом полувремену смо играли добро, имали смо доста шанси, требали смо то да решимо. У другом полувремену је Звезда стекла предност кроз прекид. Ми нисмо били опасни као у првом. Играчима могу да замерим на томе што нису одиграли довољно добро у другом полувремену“, кратко је изјавио Станојевић за ТВ „АренаСпорт“.

Коментари
Издвајамо