Требињски ел класико :финале Олимпијаде Горица-Хрупјела

04.08.2021. - Фудбал

Екипе Хрупјела и Горице избориле су пласман у финале овогодишње Олимпијаде у малом фудбалу Требиње 2021.

Као што смо и предвидјели вечерашњи мечеви обиловали су узбуђење, изванредном атмосфером на трибинама гдје је било око 1500 гледалаца , али и фер и коректном игром за коју ривали заслужују све похвале.

У првом дуелу, Хрупјела су након преокрета побиједила екипу Горњих Хрупјела резултатом 2:1. „Горње комшије“ су повеле голом Јањоша али су искусни Вицо и Бошковић „режирали“ преокрет и пласман у финале традиционалног квартовског такмичења.

Горица и Мокри долови су одиграли утакмицу за све сладокусце. Горичани су са два брза гола Тасовца стекли солидну предност али тада на сцену ступа упорна екипа из Мокрих долова и преко Ћурића и Бодироге изједначује резултат. Ипак, Чоловић и Богдановић погађају још два пута мрежу екипе Мокрих долова за коначан резултат 4:2.

У петак 6. августа је завршно вече олимпијаде. У утакмици за треће мјесто од 19 и 30 играју Горња Хрупјела и Мокри долови, након тога слиједи финале пионирске Олимпијаде у којој се састају Тина и Ресторан Тарана. У великом финалу Олимпијаде састаће се актуелни шампион Горица и Хрупјела.

Коментари
Издвајамо