Требињци на репрезентативном окупљању

Аутор: Ратомир Мијановић Фото: ФСРС
11.11.2020. - Фудбал

Поводом активности које сваке године спроводи Фудбалски савез РС у склопу селектирања дјечака из клубова у РС, јуче је у Бијељини у Етно селу Станишић обављено друго селектирање дјечака 2008.и 2009. годиште за репрезентацију РС до 13 година.

Претходно је прије 15 дана обављено селектирање по регијама, у Дервенти, Бијељини и Фочи, тако да је ово било селектирање одабраних играца по регијама. Из Фудбалског клуба „Леотар“ на селектирање били позвани Вуковић и Корол 2008.годиште и Берак, Полић, Јанковић и Радановић 2009.годиште.

Из Школе фудбала „Леостарс“ на овом окупљању била сз тројица младих фудбалера, Павле Љубенко, Марко Барзут и Матија Дурсун!

Сљедеће окупљање ће се обавити у наредном периоду како би се добила селекција до 13 година која ће у наредној години одиграти пар турнира за репрезентацију РС. Ове године је селектирање каснило због вируса и није било турнира као прошлих година када би репрезентација РС до 13 година учествовала на турниру „Драган Манце“ у организацији ФК Партизан у Београду и у Јаблонецу у Чешкој на турниру Јосеф Кобленц. Треба истаћи да је тренер Леотара Олег Ћурић, у овој селекцији већ пет година што је велико признање за овог стручњака али и Фудбалски клуб Леотар.

Коментари
Издвајамо