Тина и Горица побиједили а сви се радовали (ФОТО)

03.08.2021. - Фудбал

Екипа Тине код предпионира и Горице код кадета побједници су Олимпијаде у малом фудбалу Требиње 2021. за млађе категорије која је завршена вечерас.

Остало је још да се одигра финале пионира а тај дуел ће бити предигра финалног меча у „великој“ Oлимпијади. У оба вечерашња дуела виђена је занимљива и неизвјесна утакмица и идентични резултати 2:1. Горица је побиједила у комшијском дербију Горицу СИС са 2:1 а идентичним резултатом Тини Винограде код предпионира. У утакмицама за трећа мјеста код предпионира Ресторан дријен је побиједио Мокре долове са 4:0, код кадета Хрупјела су побиједила Центар са 3:2 док су код пионира Брегови са 2:0 побиједили Дражиндо.

Остао нам је још финални меч кдо пионира а то ће за малишане бити велики подстрек и право искуство да одиграју меч уочи финала. Те вечери ћемо подијелитии медаље и пехаре, прогласити најбоље играче, голмане и стријелце. Све у свему и најмањи ће бити дио спектакла. А што се тиче свега, ја сам, као руководилац такмичења изузетно задовољан и игром и понашањем фудбалера. Оваквих такмичења, не само фудбалера, него и осталих спортиста, дјеци свакако треба још и више. Дјеци је мјесто на терену, међу стативама, са лоптом, под кошевима, испред одбојкашких мрежа и надам се да ће у наредном периоду турнири бити још и масовнији“, каже Саво Андрић који је беспријекорно водио такмичење.

п.с. Редакција херцегспорта се захваљује Васу Љубенку на уступљеним фотографијама

Коментари
Издвајамо