Тешко против Тузлака

Фото: Oslobodjenje
31.10.2021. - Фудбал

Тузла сити је данас у оквиру 15.кола МТЕЛ Премијер лиге БиХ резултатом 4:0 савладала Леотар. Два гола за домаће постигао је Сулејман Крпић, а по један Аднан Џафић и Мирзад Механовић.

Тузла сити данашњом побједом пришла је на два бода заостатка првопласираном Зрињском од којег сада има једну више одиграну утакмицу, док је Леотар остао осми са 16 освојених бодова. У наредном колу у Требињу ће гостовати Широки Бријег, док ће екипа из Тузле гостовати Посушју.

“Данас смо играли против квалитетног противника који је у досадашњем дијелу првенства показао да се ради о озбиљној екипи са квалитетним појединцима, поготово у нападу, што су данас и показали. Ми смо испочетка покушали да парирамо, али када смо рано примили погодак пореметила се наша игра. Покушали смо да се ми наметнемо, а у томе смо примили други и трећи пoгодак и нисмо изгледали добро у тим тренуцима” – рекао је тренер Леотара Бранислав Крунић, па додао:

“Мислим да у неким тренуцима утакмице нисмо имали среће, те да је крајњи резултат превисок. Нисмо заслужили овако висок пораз, али без обзира на све побједа Тузла ситија је и те како заслужена. Ми се окрећемо сљедећој утакмици, а ово је први пут да нас је неко надиграо и да је то резултат потврдио. У првој утакмици у Требињу Тузла сити нам такође није пуно дозволила. Окрећемо се утакмицама са екипама које су нама сличног квалитета и ту ћемо тражити бодове”.

Коментари
Издвајамо