Стигла појачања у ФК ,,Леотар“

27.02.2021. - Фудбал

У прољећном дијелу првенства Прве лиге Републике Српске ФК „Леотар“ ће наступати са старим, али и новим именима. Доста је било неизвјесности око Данила Шиповца, али се он прије неколико дана прикључио требињском прволигашу.

Најбољи стријелац Леотара у јесењем дијелу првенства досадашњи дио припрема провео је са ФК „Крупа“ и не крије задовољство што се вратио у Полице.

„Настављам гдје сам стао – осам голова у првом дијелу и надам се да ће их бити још. Стално сам био у контакту са стручним штабом и неће бити проблема“, рекао је Шиповац.

Из Крупе је дошао још један играч на позајмицу, а то је Емануллах Блажевић. Познаваоци фудбала се сјећају да је овај 22. годишњи фудбалер постигао јесенас гол Леотару у 1/16 финала Купа БиХ у Требињу.

Према његовим ријечима потрудиће се да својим добрим играма помогне Леотару у постизању што бољег резултата.

„Момци су ме добро прихватили и надам се да ћу то вратити својим добрим играма у полусезони. За младог играча битно је да што више игра“, казао је Блажевић.

Нови шпиц је и Драго Максимовић који је играо у ФК „ТЈ Двур Кралове над Лабем“ у Чешкој. Овај 24. годишњи фудбалер дошао је са жељом да помогне Леотару и покаже шта зна.

„Ово је мој први долазак у Требиње који је прелијеп град, а момци су ме одлично прихватили. Драго ми је што сам дошао и надам се да ће Леотар остварити добар пласман“, истакао је Максимовић.

Из ФК „Борац“ на позајмицу је дошао Вук Слободан Вујмиловић који игра у везном реду. Члан је јуниорске (У-19) репрезентције Републике Српске.

 

Коментари
Издвајамо