Стефан Паранос: Добре припреме гарант успјешном прољећу

04.03.2021. - Фудбал

Након вишемјесечне паузе сутра се наставља фудбалски шампионат РС. Екипа Леотара, већ на старту, налази се пред тешким задатком. Противник је екипа Борца у Козарској дубици, ривал који се у јесењој полусезони показао као изузетно незгодан ривал. Лигашу из нашег града бод је донио капитен Анел Рамић голом у финишу меча.

Леотарови првотимци једва чекају почетак. У прољетној сезони један од најстандарднијих првотимаца Леотара био је Стефан Паранос.

Стефане, у каквом расположењу дочекујете почетак прољетног дијела шампионата? Како сте радили и јеси ли задовољан радом и оним што сте приказали у припремном периоду?

Старт дочекујемо у одличном расположењу и растерећено, али максимално сконцентрисано дочекујемо почетак прољетног дијела шампионата. Задовољни смо показаним током припремног периода, али свакако да можемо боље и да рад тек надолази. Наравно, надамо се да ћемо у првенству све да покажемо.

Како су се појачања уклопила?

Требиње је увијек добар домаћин за играче са стране, Шиповац је ту био и јесенас, остали су се уклопили добро и мислим да су задовољни овде.

Јесте ли јачи него на јесен?

Нисмо имали пуно одлазака, можда смо за нијансу јачи, али то ћемо тек показати.

Какве су амбиције у наставку?

Амбиције су да Леотар, најприје, постане стабилан прволигаш, и да наредних година нападнемо премијер лигу.

Ко вам је био најнеугоднији противник у прошлој полусезони?

Свакако да су Рудар и Звијезда 09 најнеугоднији противници у овој лиги, али све екипе су ту негдје,  подједнаког квалитета, нијансе одлучују.

Први противник изузетно неугодан! Борац из Козарске дубице! Можете ли остати макар непоражени?

Борац је и заиста изузетно неугодан противник. Прошле године смо одиграли неријешено на нашем терену. Била је то можда нача најслабија утакмица, али даћемо све од себе да поправимо тај утисак, и надамо се позитивном исходу.

Ко има највеће шансе за Премијер лигу БиХ?

Рудар и Звијезда су највећи конкуренти за Премијер лигу БиХ. Понављам, биће неизвјесно до самог краја.

Коментари
Издвајамо