Стартује Прва лига РС у футсалу

Аутор: Ратомир Мијановић Фото: lokoportal i facebook arhiva
22.11.2020. - Фудбал

Фудбалери Клуба малог фудбала неесиње данас почињу са такмичењем у новој лигашкој сезони, гостују у Угљевику гдје ће се састати са екипом Угљевика.

Прволигашки караван РС у новој сезони подијељен је на двије групе, а Херцеговина је у групи „Исток“ и у конкуренцији од осам сјајних екипа.

Невесињци гостују код некадашњег вишеструког првака РС и финалисте Куп-а БиХ, веома квалитетне екипе. „Противника веома поштујемо, прошло је доста времена од наших посљедњих сусрета, па не можемо рећи колико познајемо њихову актуелну екипу, али судећи по досадашњем познанству и раду у овом клубу, не сумњамо да и у нову сезону улазе са уиграним и квалитетним играчима, те знамо да нас очекује веома тежак сусрет на далеком гостовању у Угљевику. Пех за нас на самом старту сезоне је недостатак кључних играча. У првом мечу првенства не можемо рачунати на капитена Продановића и искусног Вучетића, те на повријеђене Гутића и Пантића, док су под знаком питања наступи Кљакића и Драшковића“, кажу у КМФ Невесиње.

Циљ клуба у овој сезони је врх табеле и пласман у доигравање за првака РС, те пласман у Премијер футсал лигу БиХ наредне сезоне.

Меч Угљевика и Невесиња на програму је од 18 часова.

Поред клуба малог фудбала Невесиње у Првој лиги РС ове године се такмиче још двије источнохерцеговачке екипе. Клуб малог фудбала Леотар, вишеструки првак БиХ и РС и учесник Лиге шампиона у малом фудбалу састаје се у Требињу са екипом Јахорине са Пала а Љубиње дочекује Танго са Источне Илиџе. Оба ова меча почињу у 16 часова.

Коментари
Издвајамо