Стари ривали пред ТВ камерама

30.03.2021. - Фудбал

Фудбалери Леотара допутовали су вечерас у Градишку гдје их сутра очекује меч са екипом Козаре у оквиру 20.кола Прве МТЕЛ фудбалске лиге РС.

Већ десетак дана, односно од утакмице са Прњавором прошлог викенда, изабраници Олега Ћурића су у ритму сриједа субота што је изузетно напорно. Ипак, фудбалери требињске екипе играју добро и ефикасно и сутрашни меч са екипом Козаре за њих ће бити прави изазов.

У екипи из Градишке, Леотар цијене и уважавају али…

„Леотар је екипа која је најбоља у прољетном дијелу првенства, без пораза су, добили су у Купу премијерлигаша Радника и убјеђен сам да су у Градишку дошли са великим амбицијама. Али и ми се питамо, ми смо домаћини, и вјерујемо у своје могућности. Камере су додатни мотив за све нас и вјерујем у позитиван исход, каже за клупски портал шеф стручног штаба Козаре Неџад Жерић.

О овој утакмици Олег Ћурић нам је кратко рекао. „Пред нама је веома тешко гостовање. Итекако уважавамо екипу Козаре која је за нас увијек била веома неугодан ривал.Прошле јесени ми смо побиједили минималним резултатом и знамо шта нас очекује“, каже Олег Ћурић тренер Леотара.

Требињци ће у овом дуелу наступити без два стандардна члана екипе, Зечевића и Рамића који неће наступити.

Утакмица у Градишци почиње у 15 часова и игра се без присуства публике због познате ситуације са вирусом ЦОВИД-19. Утакмицу можете пратити у директном ТВ преносу на каналу РТРС ПЛУС.

 

 

Коментари
Издвајамо