Стари добри дерби

Аутор: Радио Требиње
27.08.2021. - Фудбал

Тренер Леотара Бранислав Крунић данас је на конференцији за новинаре истакао да његов тим у Мостару очекује тешка утакмица против Вележа, који је у протеклом периоду, посебно на европској сцени показао да су квалитетна екипа.

„Што се тиче првенства, нису имали неки континуитет, али задњу утакмицу против Широког одиграли су изузетно квалитетно. Вележ је екипа која се добро брани и добро напада, уз добре појединце, па ће то бити захтјевна и тешка утакмица. Не идемо са бијелом заставом, тако да ћемо се сигурно супроставити екипи која је фаворит, али ћемо и ми тражити своје шансе“, казао је Крунић.

Голман требињског тима Ристо Перишић истакао је да су спремни пред меч са Вележом, напомињући да је атмосфера у екипи одлична.

„Након меча са Посушјем показали смо да можемо да преокренемо резултат, тако да и у Мостар идемо да одиграмо квалитетну гостујућу утакмицу. Надам се да можемо извући повољан резултат“, рекао је Перишић.

Тренер Бранислав Крунић истакао је да ће сви играчи, осим Тодоровића  бити спремни за сутрашњи меч, као и да се у екипу се вратио капитен Ђурић.

Утакмица 7. кола М:тел Премијер лиге између екипа ФК „Вележ“ и ФК „Леотар“ игра се сутра у Мостару са почетком у 21 час.

Коментари
Издвајамо