Срећно Билећани

09.08.2021. - Фудбал
Оно што је херцегспорт најављивао прије мјесец и више дана коначно се догодило. фудбалски клуб Херцеговац је кренуо са припремама.
Понедјељак, 9. август 2021. биће уписан великим словима у историју билећког спорта. Након шест година одржана је прозивка првог тима Фудбалског клуба „Херцеговац“.
Тренер тима је Рајко Миленић, а помоћни тренери су Божо Рогач и Дејан Михић.
„Ово је била жеља свих заљубљеника у фудбал у нашем граду, а посебно жеља ове дјеце која тренирају у нашем клубу, а има их преко 120. За њих ће ово бити додатни мотив. Надамо се да ће наши суграђани и Општина препознати ову причу коју ствара група људи која нема интереса, али воли фудбал и Билећу“, каже помоћни тренер Дејан Михић.
На списку Рајка Миленића нашли су се:Огњен Милошевић (голман), Миомир Биберџић (голман), Ђорђе Капор, Урош Пухало, Обрад Вучковић, Александар Миливојевић, Марко Вујовић, Никола Ђорђић, Стефан Суџум, Дарко Стајић, Рајко Комненић, Трипо Јокановић, Горан Милидраговић, Никола Кашиковић, Владимир Грбушић, Борис Ивковић, Гаврило Попадић, Лазар Мркаић, Чедомир Куљић, Срђан Вукајловић, Сретен Милошевић, Милан Попадић, Марко Илић, Милорад Ковачевић, Стефан Милојевић, Ђорђе Копривица и Стефан Бокић.
„Херцеговац“ ће се такмичити у Регионалној лиги РС- група Југ.
Подсјећамо да су у продају пуштене картице „Пријатељ клуба“ за сезону 2021/2022. Картице су намјењене физичким лицима која желе да помогну раду и активностима клуба. Сребрну (50 КМ) и златну (100КМ) картицу можете купити у љетној башти „Машта“ и кафе бару М&Н.
Срећно!!!!!
Коментари
Издвајамо