Сребро и бронза за дјечаке Леостарса

Аутор: р.ми.
13.12.2020. - Фудбал

 

Овог викенда у Арена спорт центру у Мостару, у организацији Школе фудбала Тики Така, одржан је фудбалски турнир за играче рођене 2011. године и млађе на коме су запажене резултате остварили млади фудбалери требињског Леостарса.

Јуче су млади фудбалери годиште 2011.тo које води Велимир Раковић освојили треће а данас су дјечаци Леостарса Бранка Шешлије, играчи 2012. годиште,  освојили друго мјесто. На турниру је учествовало 12 екипа, распоређених у 4 групе, из цијеле Херцеговине.

„Настављамо са радом са свим узрасним категоријама, а поред редовних активности проширили смо тренерски кадар тако да смо у потпуности заокружили рад. Ово су младе генерације којима су овакви турнири од изузетне важности. Рад „на суво“, тренинзи и стицање моторике и снаге и кондиције су једно а утакмице са такмичарскимм набојем нешто сасвим друго. Ови млади фудбалери су потврдили да се добро сналазе. Надамо се да ће и вирус корона у наредној години бити ружна прошлост а ми ћемо наставити са путовањима и одигравањем бројних турнира и припремних утакмица“, каже нам Игор Јоксимовић, први човјек Леостарса.

фото галерија

Коментари
Издвајамо