Школа фудбала Миланских Росонера у Требињу

06.05.2021. - Фудбал

Свјетски фудбалски великан, екипа Милана, половином августа на фудбалским теренима у Граду сунца организоваће петодневни фудбалски камп за младе фудбалере-дјецу до 15 година са подручја овог дијела балканског полуострва.

Организацију овог кампа, који је до сада изњедрио многа фудбалска имена која играју значајну улогу у свјетском фудбалу, помогли су Град Требиње, Град сунца а комплетну логистичку подршку обезбједиће Фудбалски клуб Леотарс који је службени партнер Милан јуниор кампа.„Сувишно је трошити ријечи о једном свјетском фудбалском великану као што је то Милано, али треба рећи да ће током петодневног рада, са младим фудбалерима радити овлаштени тренери из Милановог фудбалског кампа у Италији са беспријекорним резултатима и стручношћу“, каже Игор Јоксимовић, први човјек Леостарса који је од стране Милана овлаштен да ради на пријавама учесника кампа.

Према његовим ријечима сви учесници кампа добиће оригиналну фудбалску опрему Милана, дводневни тренинг и ужину. За учеснике је обезбјеђен анимацијско едукативни дио између тренинга, кориштење базена у Граду сунца у паузи између тренинга, биће додијељене дипломе и награде за најбоље појединце. „Као посебна вриједност издвајамо сљедеће-по оцјени италијанских тренера најбољи појединци ће имати обезбјеђене додатне седмодневне припреме , тренирање и тестирање у Милану“, истиче Јоксимовић.

Цијена учешћа на кампу и тренинга, износи 220 евра а могуће је платити у три рате.

Коментари
Издвајамо