Широки:Ни грам наде Леотару

Аутор: меридианспорт
13.08.2021. - Фудбал

Фудбалери Широког Бријега у петом колу Премијер лиге Босне и Херцеговине дочекују тим Леотара и тренер Јуре Иванковић рекао је да је противник по мјери и да очекују побједу.

Тим Широког Бријега је у прва четири кола освојио четири бода и желе да коначно остваре побједу у новој сезони.

“Идеалан тренутак да се забиљежи побједа, да се упишу три бода, да направимо једну добру увертиру за наставак првенства. Противник је по мјери у овом тренутку, једна чврста и организована екипа. Очекујем нас на једном добром нивоу, радили смо добро, тражили начине како ћемо пробити тај њихов дефанзивни блок. Надам се да ће то у петак функционисати добро, те да ћемо обрадовати наше навијаче за Дан града и поклонимо им побједу да сви можемо уживати” – изјавио је Иванковић.

Играч Илија Машић се сложио са тренером и рекао да је право вријеме да се крене у побједе.

“Што се тиче уводна четири кола, наравно да смо очекивали мало више, али сплетом околности може се видјети да и остале екипе које су имале та европска такмичења да се још траже у првенству. Што се тиче игре, мислим да нисмо толико подацили, колико нам је недостајала та једна побједа да будемо ближе врху. Сложио бих се да је противник по мјери и да је право вријеме да упишемо три бода, посебно што играмо на домаћем терену и знамо колико добро играмо код куће. Мислим да смо на правом нивоу, ове седмице смо радили јако добро и кроз анализу смо видјели о каквом је противнику ријеч и без имало потцијењивања, мислим да је ово утакмица којом ћемо кренути у побједе” – казао је Машић.

Утакмица је на програму у петак у 20 часова.

Коментари
Издвајамо