Серија без пораза и даље траје

23.04.2021. - Фудбал

Иако су се на бањалучком „Предграђу“ очекивали голови, премијерни дуел 24. кола м:тел Прве лиге Републике Српске између Жељезничара и Леотара окончан је најнепопуларнијим резултатом 0:0.

Иако су и једни и други постигли по гол, имењаци Данило Теодоровић (Жељезничар) и Шиповац (Леотар) нису имали среће да се поред њихових имена дода по погодак, с обзиром да су оба поништена због недозвољених позиција.

„Вјештачка трава и подлога на стадиону Жељезничара није нам одговарала, игра је била растрзана, суђење са доста грешака али били смо ипак ближи побједи. Имали смо неколико прилика, Шиповац и Вујмиловић, али нисмо побиједили. Нажалост, али идемо даље. У сриједу нам долази екипа Сутјеске и идемо на побједу“, каже нам тренер Леотара Олег Ћурић. Леотар је тако наставио сјајну прољећну серију, те је и даље непоражен у 2021. години, иако су Требињци сада пропустили прилику да још више изврше притисак на водећи Рудар Приједор, који ће сутра на свом терену имати „зицер“ против брчанског Јединства да се још више приближи освајању титуле.

Коментари
Издвајамо