Шћекић одлази Мијаиловић стиже

21.01.2022. - Фудбал

Интензивирала су се дешавања у редовима Партизана два дана уочи одласка у турску Анталију на базични део припрема за пролећни део првенства. Интересовање пољског Заглебја за репрезентативца Црне Горе Александра Шћекића прерасло је у известан трансфер. Према сазнањима МОЗЗТАРТ Спорта, високи везиста ускоро ће и званично постати играч клуба који се сусрео са црно-белима лета 2017. године у квалификацијама за Лигу Европе.
Прелазак Александра Шћекића практично је договорен, очекује се усаглашавање ситних детаља, пре него што један од стандарднијих играча потпише уговор са Заглебјем до јуна 2023. године.
Одлазак Александра Шћекића у Пољску убрзаће већ виђени трансфер Срђана Мијаиловића. Питање је тренутка када ће бивши везиста Црвене звезде и званично бити промовисан као играч Партизана. Дуго већ трају преговори између лидера Суперлиге и руководства Чукаричког око трансфера искусног задњег везног. Разлика у понуди и потражњи је врло мала. Како се може чути Партизан је понудио Чукаричком обештећење од 200.000 евра, Брђани захтевају нешто више уз јасну динамику исплате.
Међутим, готово да више нема дилеме да ће Срђан Мијаиловић појачати редове Партизана и наћи се у авиону за Турску.

Коментари
Издвајамо