„Сад се радуј, у свлачионици ћемо да ти ј…..о мајку“

11.03.2021. - Фудбал

Пред једну утакмицу градских ривала са два краја Београда, играчи су договорили резултат и да уплате новац у кладионицама на тачан исход. Нису били нескромни. Договорили су се на 2:1, да не буде сумњиво кад уплаћују.

Још су тада биле дојч-марке у оптицају, па су играчи извлачили из „штека“ колико су имали, делили на мање суме и уплаћивали по 50-100 марака у више кладионица.

На терену је све ишло по договору и после пола сата домаћини су водили 2:1. Остало је само да се утакмица приведе крају. Договорена је и тактика. Лопта је углавном ишла бековима, да не би било много акција.

Све би било у реду да се у једном тренутку бек домаћег тима није нашао у непланираној ситуацији. Нико га није нападао, а саиграчи су се држали подаље. Шта ће – куд ће, одлучио је да се реши лопте. Распалио је са 35 метара. На неверицу свих, завршила је у ракљама гола гостију. Домаћини су повели 3:1. После пар секунди тишине, саиграчи су му „радосно“ притрчали.

„Сад се радуј, у свлачионици ћемо да ти ј…..о мајку“, посаветовао га је саиграч и „случајно“ радујући се ударио му шамар.

Гол је проглашен за најлепши у колу. На несрећу играча, нико се није кладио на стрелца.

 

опширније о кладионицама и сумњуивим исходима неких утакмица на блогу https://miskotodic.wordpress.com/

Коментари
Издвајамо