„Ровити“ Леотар гостује Борцу

Фото: ФК Леотар
17.03.2023. - Фудбал

Поводом утакмице 23. кола М:тел Премијер лиге између ФК „Борац“ и ФК „Леотар“, која је на програму сутра у 20 часова И 30 минута на Градском стадиону у Бањалуци, организована је конференција за новинаре.

Тренер ФК Марко Максимовић је казао да је ово улазак у посљедњу трећину првенства гдје екипе које се боре за опстанак иду екипама које се боре за титулу.

„Тако ми идемо ка Борцу која је респектабилна екипа, која има своје амбиције. С друге стране, ми имамо пред ову утакмицу много кадровских проблема. Доста се појавило ровитих играча послије утакмице у Тузли као што је Чубрило, Спаић који није ни ишао тамо, Ђурић од раније, Ђоко Миловић, а имамо Узелца који игра већ пар утакмица под таблетама. Тако да ћемо након данашњег и сутрашњег тренинга знати који су то играчи који су најспремнији да одиграју добру утакмицу. Након те утакмице имаћемо једну паузу гдје би требали да се скупимо, опоравимо и да у посљедњу трећину првенства са реалним шансама дођемо до свог циља са осталих шест екипа које су тренутно ту у два бода разлике“, објаснио је Максимовић.

Коментари
Издвајамо