Резиме полуфинала – Хрупјела против остатка Требиња (Фото)

02.08.2021. - Фудбал

Горња Хрупјела, Мокри долови, Горица И Хрупјела, изборили су, након вечерашњих четвртфиналних утакмица, пласман у полуфинале Олимпијаде у малом фудбалу требиње 2021.

У првом мечу вечерашњег програма, екипа Горњих Хрупјела је зрелом и стрпљивом игром  успјела да побиједи  Доње Полице резултатом 3:0.  Голове за побједничку екипу постигли су Дарко Милојевић, Милошевић и Јањош.

У другом дуелу Јазина и Мокри долови су више водили рачуна о својој мрежи него о противничкој али ипак меч је завршен неријешеним резултатом 1:1. Џуџа је дао гол за Мокре долове а Никола Мишковић за Јазину. Пласман у полуфинале, након бољег извођења казнених удараца обезбједила је екипа Мокрих долова. Било је 5:3.

У најинтересантнијем мечу дана Горица је са 3:1 побиједила Главну улицу. Горичани су у раној фази меча голом Тасовца повели. У том тренутку Главна улица креће са игром без голмана, са пет играча у пољу, а то Горичани, ношени бурном подршком са трибина користе и остварују пласман међу четири најбоље екипе. Алекса Лојовић два и Тасовац један гол били су стријелци за Горицу а Предраг Шешељ за Главну улицу.

Посљедња утакмица дана, дуел између Хрупјела и Брегова припао је Хрупјелчанима који су головима Миљана Вица, Вида Милојевића и Вујовића остварили пласман у полуфинале које се игра у сриједу.

У првом мечу, од 20 часова квартовски дерби Горња Хрупјела Хрупјела а након тога и утакмица Мокри долови Горица.

Четвртфиналним утакмицама, према слободној процјени, присуствовало је више од 1000 љубитеља малог фудбала.

Коментари
Издвајамо