Резервисти режирали тријумф

07.04.2021. - Фудбал

Све је било готово за седам минута. „Блиц криг“ на фудбалски начин, у режији ветерана Драгана Ристића и његових доста млађих колега оборио је добојску Слогу на кољена и Леотар је на прагу пласмана у финале. Коначан резултат од 3:0 гарант су мирног пута, али не и опуштања у реваншу у Добоју.

У првом полувремену играчи и једне и друге екипе нису пружили ни дио од фудбалског дуела одиграног прије неколико дана. Леотар је имао пар полуприлика али без конкретног учинка. У другом полувремену тренер Олег Ћурић је, умјесто Максимовића, указао повјерење ветерану Драгану Ристићу. У другом полувремну требињска екипа је била много бољи противник, а уласком два свјежа играча, Медана и Колака, кренули су и голови. Најприје је у 74. минуту, након што је Атељевић, такође ушао са клупе, погодио стативу а сигурни и смирени Ђурић погодио мрежу за 1:0. Медан је на сличан начин оба пута погодио, у 77 и 80. минуту након брзих контранапада у којима су учествовали ветеран Ристић, Шиповац и Колак, повећао предност на високих 3:0 и пјесму из Леотарове свлачионице.

У другом дуелу, премијерлигаш Крупа је, на свом терену, побиједила Козару са 2-1. реванш се играју 12.маја у Градишци и у Добоју.

Коментари
Издвајамо