Реми на старту-дебитовали кадети Колак и Медан

03.02.2021. - Фудбал

Фудбалери Леотара одиграли су данас неријешено 1:1 са екипом Горажда у првој утакмици од почетка припрема за прољетни дио шампионата у Првој фудбалској лиги РС.

Једини гол за Леотар је постигао Медан. У овом мечу  за сениорски тим дебитовала су двојица шеснаестогишњака, Филип Колак и Алекса Медан, још увијек кадети Леотара,  као и појачање из бањалучког Борца Вук Мојмиловић који ће прољетну полусезону играти као позајмљени играч.

„Морам рећи да сам задовољан првом пробом и ангажманом фудбалера на утакмици. Указали смо прилику готово свим кандидатима за тим, али је рано давати неке конкретније оцјене. Имамо проблем са реализацијом али имамо и доста времена да неке ствари још посложимо и спремни уђемо у шампионат“, каже за херцегспорт Олег Ћурић тренер Леотара.

У екипу се вратио и некадашњи фудбалер Леотара Милорад Мићуновић, а како незванично сазнајемо постоји могућност да се у Леотар, из Крупе,  поново врати Данило Шиповац, најбољи стријелац екипе у јесењем дијелу шампионата.

Сљедећа провјера за изабранике Олега Ћурића је у недељу када на Стадиону Полице гостује премијерлигаш Олимпик из Сарајева.

Коментари
Издвајамо