Реметић окупио Вележове фудбалере

09.07.2024. - Фудбал

Данас је наш клуб почео припреме за нову прволигашку сезону. Шеф Стручног штаба Игор Реметић и његов помоћник Видак Бејатовић извршили су прозивку играча и обавили први тренинг.

Реметић је рекао да је доста лијепих ствари чуо о Вележу, али да је увијек тежња да се професионалност и организација клуба подигне на још већи ниво. Нови шеф Стручног штаба је најавио озбиљне припреме и одговоран однос према обавезама.

Спортски директор Томислав Стајић поручио је да нови тренер са УЕФА ПРО лиценцом има пуну подршку управе Вележа. Истакао је да је циљ клуба опстанак у прволигашком друштву. Сматра да је Вележ кадар да то оствари.

Први тренинг данас је одрадио 21 играч. У односу на претходну сезону нова имена су Ђанис Госто из мостарског Вележа и Стефан Паранос из требињског Леотара. Очекује се да се наредних дана у тренажни процес укључи још неколико фудбалера.

Прву контролну утакмицу Вележ ће играти са Леотаром, а потом ће наступати на турниру у Бугојну. Генералну провјеру имаће против Искре у Подгорици.

Коментари
Издвајамо