Рефлектори потреба или не?

06.10.2020. - Фудбал

Град Требиње расписао је тендер за постављање рефлектора на стадиону у Полицама чија је вриједност око 1.200.000 КМ.

Тим поводом Фудбалски клуб  „Леотар“ изразио је захвалност Скупштини града и градоначелнику Мирку Ћурићу који су препознали потребу за његовом модернизацијом и обнављањем. У току је тендерска процедура за набавку, постављање и пуштање у рад рефлектора европског квалитета и нивоа какве имају највећи спортски клубови. „Бићемо радосни да се на расписани позив пријави што већи број кредибилних учесника како би и град Требиње имао најповољнију понуду с којом ће направити објекат по свим европским стандардима и критеријумима“, истиче се у саопштењу.

Из Управе ФК „Леотар“ наводе да су на стадиону у Полицама одрастале генерације Требињаца које су срчано навијале и бодриле свој клуб са трибина, као и играчи који су у Леотару започели озбиљне фудбалске каријере и представљали Требиње у признатим европским и свјетским клубовима.

Управа „Леотара“ захвалила је граду и за значајна средства која су уложена у уређење атлетске стазе коју користе не само спортисти овог клуба, него и сви други спортски колективи у граду, као и бројни рекреативци.

У овом клубу већ од сљедеће сезоне очекују пуне трибине навијача на модерном стадиону, одржавање утакмица и спортских такмичења, као и других активности које ће бити на понос цијелог града.

Сама по себи, информација вриједна пажње и похвале, али се поставља питање остале инфрастуктуре која је требала бити већ одавно ријешена. На страну грађевински објекти у простору стадиона који су до пола завршени, али омладинске категорије као и сениори, већ година „вапе“ за помоћним или тереном за вјештачку траву.

Доброг „Леотара“ нема без квалитетне омладинске школе.

Квалитетне и успјешне омладинске школе нема без квалитетних услова за рад.

Приоритет свих приритета је ипак, рад омладинске школе.

Или можда гријешимо!!!

Коментари
Издвајамо