Расписан тендер за семафоре

13.05.2022. - Фудбал

Град Требиње и Фудбалски савез БиХ заједнички ће финансирати изградњу рефлектора на стадиону у Полицама, чија ће укупна вриједност бити око 1.200.000 КМ. То је један од предуслова да би Фудбалски клуб „Леотар“ добио лиценцу за такмичење у Премијер лиги у сезони 2022/23, потврђено је за ТребињеЛиве.инфо. Град је расписао овај тендер, како рок за подношење жалбе на првостепену одлуку Фудбалског савеза БиХ којом требињски премијерлигаш није добио лиценцу за наступ у Премијер лиги истиче у понедјељак, 16. маја.

У финансијској конструкцији за овај пројекат, Град учествује са око 850.000 КМ са ПДВ-ом, док ће УЕФА, посредством Фудбалског савеза БиХ учестововати са око 350.000 КМ.

„УЕФА ће финансирати расвјету за рефлекторе, док ће преостале радове финансирати Град Требиње“, појашњено је за ТребињеЛиве.инфо.

На стадиону у Полицама раније је уређена атлетска стаза, саниран је дио свлачионица и помоћних просторија, промијењене су столице на трибинама, а у сарадњи са Фудбалским савезом очекује се и донација терена са хибридном травом.

 

Коментари
Издвајамо