Раднику прија Херцеговина

13.02.2021. - Фудбал
Фудбалери Радника из Бијељине тренирају на Градском стадиону у Билећи у склопу припрема за наставак Премијер лиге Босне и Херцеговине, која почиње 27. фебруара.
Први тренинг одрадили су у дворани „Милош Мрдић“ у Требињу гдје су и смјештени, а због лоших временских услова тренирају на стадиону у Билећи.
Фудбалер „Радника“ Никола Попара који чини окосницу клуба из Бијељине своје прве фудбалске кораке направио је у ФК „Херцеговац“ из Билеће.
„ Јако сам срећан што сам у Билећи, гдје сам направио своје прве фудбалске кораке. Овим путем захвалио би се начелнику општине и свим људима из Билеће који су нам уступили терен да се припремамо за наставак сезоне. Услови и терен су на завидном нивоу и надам се да ће нам то помоћи да се што боље припремимо и испунимо циљ, а то је опстанак у Премијер лиги Босне и Херцеговине“, рекао је Никола Попара.
Управу клуба и играче у Билећи је дочекао бивши фудбалер „Радника“ Свето Кашиковић, који је са Зораном Софренићем и Данијелом Мијатовићем дијелио свлачионицу.
„ Срећан сам што могу да угостим старе пријатеље и бивше саиграче из Бијељине. Вријеме проведено у „Раднику“ не заборављам, јер сам имао јако лијепо искуство. Као тренер радећи са млађим фудбалерима учим их да је „Радник“ велики клуб“, истакао је Свето Кашиковић.
„Радник“ у Херцеговини темпира форму пред наставак сезоне у којој очекују боље резултате који ће им обезбједити опстанак у лиги.
„ Хвала Билећанима који су нам омогућили да тренирамо на стадиону, гдје су одлични услови за рад. Момци вриједно тренирају и задовољан сам припремама. Довели смо пар играча који ће побољшати нашу игру и сигуран сам да ћемо остварити зацртани циљ“, изјавио је Дарко Несторовић тренер ФК „Радник“.
Фудбалере „Радника“ очекује припремна утакмица у Требињу са ФК „Леотаром“, гдје ће провјерити форму пред наставак сезоне.
Радник је први дио премијерлигашке сезоне завршио на 10. мјесту са освојених 15 бодова.
У оквиру 20. Кола Премијер лиге Босне и Херцеговине „Радник“
дочекује „Вележ“ из Мостара.
Коментари
Издвајамо