Прорадили и стријелци

28.02.2021. - Фудбал

Уз генералној проби пред почетак проЉетне полусезоне у Првој фудбалској лиги РС, фудбалери леотара су коначно били и ефикасни.

Они су у побједи против Сутјеске из Фоче резултатом 3:0, меч је одиган у Билећи, наговјестили да су на добром путу да отклоне најболнију ставку у припремама-реализацију.

Стријелци Максимовић, Шиповац и Ристић.

„Одиграли смо једну солидну утакмицу и морамо бити задовољни по свим аспектима игре од трчања,залагања до тактичких и техничких елемената.Мислим да смо повратком Шиповца и доласком нових играча попунили мјеста која су у првом дјелу шкрипала и да ћемо бити офанзивнији и конкретнији у завршници што прошле године није било.Наравно требаће мало времена да се уклопе нови играчи али је евидентно да је конкуренција појачана на сваком мјесту и  да имамо простора за више ротација.Имамо још 7 дана да поправимо неке ствари и надам се најбољем од првог кола“, каже за херцегспорт Олег Ћурић Шеф стручног штаба Леотара.

Првенство у Првој МТЕЛ лиги РС наставља се у суботу 6.марта а Леотар је гост екипи Борца из Козарске дубице. Након јесењег дијела шампионата Леотар заузима пето мјесто на табели са 24 освојена бода, по шест побједа и неријешених резултата и три пораза.

Коментари
Издвајамо