Прокувало у Звездиној свлачионици

17.12.2021. - Фудбал

 

Сви детаљи хаоса – тренер црвено-белих се и залетео да удари капитена, а уз то, дошло је и тешких увреда (помињања породице)

На терену дебакл, а у свлачионици катастрофа! Црвена звезда је скупо платила реми с Радником (1:1), јер је после утакмице дошло до сукоба на релацији тренер-капитен.

Наиме, Дејан Станковић је осуо жестоку паљбу по својим изабраницима и није бирао речи.

У једном моменту то је отишло предалеко, па је капитен Милан Борјан устао и затражио од Станковића да тако не прича о тому:

– Ти си највеће смеће које је икада било у Звезди – обратио се Станковић Борјану, сазнаје Курир.

Наравно да је то утицало на то да се продуби сукоб, па су пале тешке увреде… Затим, једна верзија инцидента каже да се Станковић залетео на Борјана и да су остали брзо реаговали и спречили ескалацију инцидента, а друга да је дошло и до хватања за гушу… Како год – скандалозно је. Милан Борјан би по завршетку првенства могао да напусти Црвену звезду, сазнаје Курир. После три и по године на Маракани, капитен има уносну понуду из иностранства. За све време проведено у Љутице Богдана Милан Борјан је постао симбол Црвене звезде, уписавши више од 200 утакмицу у дресу с грбом клуба. Звездаши ће заувек памтити његове одбране у Салцбургу, Копенхагену, Браги, Атини, Прагу, Краснодару… И тако даље.

Коментари
Издвајамо