Премијер лига једини циљ

15.03.2021. - Фудбал

У Клубу малог фудбала Леотар, након синоћње побједе против екипе Борца у Бањалуци, у полуфинале Прве футсал лиге РС влада двоструко задовољство.

Прво због побједе и пласмана а друго јер су добили још дан два одмора уочи финалних дуела.

„Много смо оваквих, као што је меч са Борцем, ми из Леотара у досадашњој каријери одиграли. Бањалучани су екипа за сваки респект али у утакмицу смо ушли хладне главе и стрпљиво и све нам се то вратило. Одиграли смо мудро, стрпљиво и заслужено побиједили“, каже Саво Андрић, један од најискуснијих у екипи „Леотара“.

Требињци сада гледају пут Осјечана, односно Добоја гдје се игра „мајсторица“ у другом полуфиналном дуелу. Успјешнији из дуела Добој – Угљевик биће противник Леотару у финалу. „Уколико побједи екипа из Угљевика ми ћемо имати предност домаћег терена тако да би нам, у једној варијанти и одговарало да они побиједе. Али, у суштини, нама је свеједно. Наш циљ је исти-Премијер лига БиХ. Оба ривала уважавамо, али мислим да ћемо од наредне сезоне играти у Премијер лиги БиХ“, истиче Андрић.

У лигашком дијелу сезоне Угљевик и Леотар су у Угљевику одиграли 6:6 након узбудљиве и неизвјесне утакмице док је меч у Требињу припао Леотару са 3:2. Други судионик полуфинала Добој је лигашки дио такмичења завршио са стопроцентним учинком од 14 утакмица и исто толико побједа.

Коментари
Издвајамо