Познати полуфиналисти

30.12.2021. - Фудбал

Послије вечерашњих утакмица на Меморијалном турниру „Мишо Таминџија“ познати су учесници сениорског полуфинала. Из А групе у завршницу су се пласирали Хрупјела и Бемикс, а из Б групе Wwин МДМ и Кафе ЕКС. Иако су фаворити резултатски постигли убједљиве побједе, на терену су морали уложити много труда да дођу до тријумфа.

Кафе Екс је до побједе над Додром дошао великим преокретом у другом полувремену. Првих 20 тврдих и жустрих минута припало је чајничко-невесињском саставу, али је у наставку троструки шампион заиграо много боље и стигао до тријумфа и другог мјеста у Б групи.

Други сусрет сениора Атриум – Хрупјела привукао је до сада највећи број гледалаца у Спортску дворану. И имали су шта да виде. Невесињски младићи су се храбро носили са фаворизованим ривалом који је за вечерашњу утакмицу довео још три појачања.

При резултату 0:2 Атриум је пропустио низ прилика и када је у финишу покушао са офанзивном формацијом примио је још два гола.

У овој групи је преостало да се одигра још једна утакмица која ће ријешити распоред прва два мјеста . Очекивани тријумф Бемикса у посљедњем колу, у полуфиналу би донио судар троструких шампиона.

У преостале двије утакмице вечерашњег програма убједљиве побједе забиљежили су пјетлићи Х Експреса и пионири Триума које су им донијеле пласман у завршницу турнира.

Резултати

Пјетлићи: Спортинг – Х Експрес 0:8 (Савић 5, Антељ, Ђурасовић, Будалић), пионири: Превоз Вучић – Ресторан Триум 0:8 (Зечевић 2, Пејичић 2, Радан, Стајић, Јокановић, Шиљеговић), сениори: Додра – Кафе ЕКС 3:6, Ресторан Атриум – Хрупјела 0:4.

Распоред за четвртак, 30. децембар

17:00 Wwин – Кафе УРКЕ Гацко (пионири- ¼ финала)

17:30 ФС Ко те шиша – Академац ТБ (пионири – ¼ финала)

18:00 Ресторан Огњиште – Академац ТБ (кадети – ¼ финала)

18:45 Драгстор Код Милана – Wwин (кадети – ¼ финала)

19:30 Кафе Мали рај – Бемикс (с)

Коментари
Издвајамо