Попара на прагу Црвене звезде

26.01.2021. - Фудбал

Таленат је ту, озбиљна каријера још далеко, али Дејан Попара је очигледно на правом путу, па би према информацијама Моззарт Спорта задњи везни Звијезде 09 ускоро могао да задужи и опрему – београдске Црвене звезде.

Није то још готово посао, јер према наводима портала спортдц.нет – а ти наводи су потврђени и факсимилом што ће рећи да нема никакве сумње у аутентичност информације – Попара има и друге примаљиве понуде. Конкретно, Штутгарт је заинтересован да га одведе у Немачку.

Такође, према сазнањима МоЦарт Спорта 17-годишњи фудбалер је летос на столу имао и понуду прашке Спарте, а био је и на оку загребачког Динама, чак и Салцбурга.

Сад је на потезу Звезда – ова из Београда, не из етно села Станишићи – а како смо начули све би требало да буде јасније у петак за када је заказан кључни састанак око потенцијалног доласка Попаре у Србију.

Наравно, не би он моментално био појачање за први тим, реалније је да испрва заигра за омладинце или Графичар, али већ неко време је Попара на Звездином скенеру. И очигледно да се људима у Љутице Богдана допало оно што су видели, без обзира на то што је Попара после дебија на сениорској сцени са 16 година ове сезоне враћен у омладинце, па је у Премијер лиги БиХ одиграо само један меч.

Сад је само питање да ли се може доћи до договора. Не толико са играчем, колико са клубом, јер сигурно ће Звијезда покушати да искористи оволико интересовање.

Коментари
Издвајамо