Пионирима Тине прво мјесто (фото)

Фото: фоторепортер СПОРТДЦ Васо Љубенко
06.08.2021. - Фудбал

Уочи финала одигран је и завршни меч код пионира у коме је заслужену побједу остварила екипа Тине која је савладала ресторан тарана са 3:0.

У кадетској категорији за најбољег голмана проглашен је Лука Степановић из екипе Горица, најбољи стријелац у кадетској категорији је Александар Краљевић из екипе Хрупјела а најбољи играч Горан Поповић из екипе Горица

Треће мјесто у кадетској категорији освојила је екипа Хрупјела, друго мјесто екипа Горица СИС а прво Горица. ПризнаЊе за фер плеј екипу добили су Дражин До и Ђачки дом

Специјална награда за године дате требињској  Олимпијади додјељена је Неђу Смрзлићу Кепи

У конкуренцији предпионира за најбољег голмана је изабран Никола Грујичић из екипе Тини

Најбољи стријелац  је Јулијан Вукановић из екипе Тини а најбољи играч у предпионирској категорији Иван Ковачина из екипе Тини.

Треће мјесто у предпионирској категорији заузела је екипа Ресторан Дријен, друго мјесто екипа Виногради- Златара Рубин а прво Тина.

У пионирској категорији за најбољег голмана проглашен је Андрија Тешановић из екипе Тини, најбољи стријелац је Михајло Драпић из екипе Ресторан Тарана а најбољи играч у категорији пионира Андреј Поповац из екипе Тини. Треће мјесто у пионирској категорији заузела је екипа Брегови, друго Ресторан Тарана а прво Тина.

Коментари
Издвајамо