Пикси:Одвео бих Србију у Катар

16.12.2020. - Фудбал

Легендарни фудбалер Драган Стојковић Пикси изјавио је да је ту да помогне српском фудбалу и да зна да би као селектор одвео Србију на Мундијал у Катар.

Медији су јуче пренели да је Пикси најближи да замени Љубишу Тумбаковића на клупи фудбалске репрезентације.

„Ја сам ту да помогнем српском фудбалу у било ком облику. Пропустили смо шансу да одемо на Еуро, нервирао сам се. Не можеш да верујеш да можеш да изгубиш од екипе која није квалитетнија од тебе“, рекао је Стојковић у јутарњем програму телевизије К1.

Пикси је рекао и да о селекторској функцији није причао са председником Александром Вучићем, јер колико он зна, политика се не меша у фудбал.

„Треба да имам добре информације да бих дао своје мишљење. Да ли ћу бити селектор или нећу, видјећемо. Не могу да кажем ни да ни не. Неко ко ме жели мора да ме жели комплетно. Морате сви да ме желите, да се осети подршка, жеља, воља. Вијдећемо. Осјећам подршку од људи који су ту, али треба још неке ствари да се поклопе“, додао је Пикси.

Он је упитан и шта би радио да је селектор Србије.

„Знам да бих нас одвео у Катар. Знам, јер верујем у то и извукао бих из играча максимум, максимума. Не могу да ти неки играчи у утакмици која је најбитнија, буду најгори. То се у полувремену ријеши“, закључио је Стојковић.

Коментари
Издвајамо